Terug

Volg Hart van Nederland

Olympische shorttrackers verzamelen zich voor docu

Olympische shorttrackers verzamelen zich voor docu

Sport

19 jan 2018, 23:01

Met de start over exact 21 dagen komen de Olympische Winterspelen in Pyeongchang voor de shorttrackers die zich hebben geplaatst nu erg snel dichterbij. Het zijn zware maanden geweest voor Knegt en Co omdat plaatsing voor het evenement niet vanzelf is gegaan. Zelfs de komende weken moet tijdens trainingen alles op alles worden gezet om beslagen ten ijs te komen in Pyeongchang. Vandaag was er echter nog 1 keer tijd voor een beetje ontspanning. De ploeg kwam in Amsterdam bijeen vanwege de première van de documentaire 'Hyena’s op het IJs' en om publiekelijk afscheid te nemen van het Nederlandse schaatspubliek.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.