Terug

Volg Hart van Nederland

Directie Ajax hoorde eerder al van grensoverschrijdend gedrag Overmars

Directie Ajax hoorde eerder al van grensoverschrijdend gedrag Overmars

Sport

13 feb 2022, 15:53

De directie en raad van commissarissen van Ajax kregen vlak voor de herbenoeming van Marc Overmars al signalen over grensoverschrijdend gedrag van de directeur voetbalzaken. Dat vertelde algemeen directeur Edwin van de Sar zondag aan een select groepje journalisten die zijn club vast volgen.

Overmars werd op 28 januari tijdens een bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders herbenoemd tot medio 2026. "Vlak daarvoor kregen we signalen", zei Van der Sar. "Onze rvc was toen ook meteen op de hoogte. Maar zulke dingen moet je dan toch eerst uitgebreid onderzoeken. Het is nogal wat. Of we de vergadering hadden moeten uitstellen? Nee, dat hebben we niet gedaan."

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.