Terug

Volg Hart van Nederland

Pa en ma Bosz zijn trots maar ook erg zenuwachtig

Pa en ma Bosz zijn trots maar ook erg zenuwachtig

Sport

24 mei 2017, 16:09

Tiny en Gerard Bosz, de trotse ouders van Ajax-trainer Peter Bosz, zitten vanavond in Apeldoorn thuis voor de buis. Ze hopen natuurlijk dat Ajax straks de finale van de Europa League gaat winnen. Dat zou ze misschien niet eens verbazen: "Eigenlijk is Peter van binnen altijd al een echte trainer geweest." Ze zijn ontzettend blij dat Ajax het zover heeft geschopt. Al moet Tiny bekennen dat ze het ook erg spannend vindt. "Ik ben blij als het straks voorbij is, ik heb wel wat onrustige nachten achter de rug. Soms heb ik zoveel stress dat ik letterlijk tegen de tafel aan moet schoppen." Tiny steekt nog even een kaarsje aan. Dat deed ze de afgelopen tijd bij elke wedstrijd en hopelijk brengt het ook vandaag weer geluk. Meteen na elke wedstrijd belt Peter even met zijn moeder. Heel kort, want hij is natuurlijk ontzettend druk. Tiny Bosz stuurt hem vanmiddag nog even een berichtje om hem succes te wensen. Of hun zoon vanavond met zijn eigen godenzonen gaat winnen, dat durven Tiny en Gerard niet te zeggen. Het is wat hen betreft sowieso feest vanavond.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.