Terug

Volg Hart van Nederland

Politiemannen mogelijk betrokken bij voetbalrellen en geweld tegen andere agenten

Politiemannen mogelijk betrokken bij voetbalrellen en geweld tegen andere agenten

Sport

2 nov 2018, 13:32

De politie doet onderzoek naar twee medewerkers die zondag een week geleden mogelijk betrokken waren bij rellen na afloop van NAC-Willem II. De politiemedewerkers bevonden zich tussen de betrokken supporters. Wat hun mogelijke aandeel is geweest bij de onlusten wordt onderzocht. Beide mannen hebben zich zelf gemeld bij hun leidinggevende.

Agenten bedreigd en mishandeld

Supporters van de ploegen wilden elkaar die dag te lijf gaan. De Mobiele Eenheid en de bereden politie werden ingezet om de tientallen supporters van beide clubs uit elkaar te houden. Het geweld keerde zich daarna tegen de politie. Agenten werden bedreigd en mishandeld. Twee politiemensen raakten lichtgewond. Vijf supporters werden die middag al aangehouden. ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.