Terug

Volg Hart van Nederland

Simone gaat viral met Formule 1-parodie op hitserie Friends

Simone gaat viral met Formule 1-parodie op hitserie Friends

Sport

10 mrt 2020, 22:40

Simone Looijenga uit het Drentse Noordwolde is viral gegaan op social media met een Formule 1-parodie op de intro van de hitserie Friends. Looijenga monteerde de beelden van F1-sterren als Max Verstappen en Sebastian Vettel op het nummer I'll Be There For You van the Rembrandts, de begintune van Friends. Het resultaat, met de toepasselijke titel 'F1riends', plaatste ze op aanraden van een vriend op Twitter.

300.000 keer bekeken

Daarna ging het hard. Het officiële account van de Formule 1 pikte haar filmpje op en deelde het met zijn 4,3 miljoen volgers. In korte tijd werd het filmpje bijna 300.000 keer bekijken, ruim 14.000 keer geliked en ruim 3100 keer geretweet. Dit tegen alle verwachtingen van Simone in. "Ik had iets van 300 likes verwacht, maar dit is heel apart", vertelt ze aan RTV Drenthe.

Telefoon roodgloeiend

De studente grafische vormgeving kreeg zoveel reacties op haar filmpje dat haar telefoon roodgloeiend stond. "Het was net alsof mijn telefoon aan een stuk door rinkelde." Looijenga is een superfan en volgt de Formule 1 op de voet. Ze kijkt dan ook reikhalzend uit naar het nieuwe raceseizoen, dat komend weekend van start gaat in Australië. https://twitter.com/F1/status/1236676800606023687

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.