Terug

Volg Hart van Nederland

Club geeft update over toestand voetballer Donny van Iperen: 'Geen goed nieuws'

Club geeft update over toestand voetballer Donny van Iperen: 'Geen goed nieuws'

Sport

9 aug 2022, 16:43

Het gaat nog steeds niet goed met voetballer Donny van Iperen die zaterdag bewusteloos raakte na een botsing met de doelman van de tegenpartij. Dat laat zijn familie en zijn Moldavische club FC Zimbru weten. De voetballer ligt sindsdien in coma.

Eerder was er nog sprake van een verbetering in de situatie van Van Iperen, aldus zijn artsen. Maar sindsdien heeft er geen verbetering meer plaatsgevonden. De voorzitter van FC Zimbru heeft de beste artsen van het land gevraagd om mee te werken aan de behandeling van de voetballer.

Opbrengsten naar familie

Ook zijn familie doet een duit in het zakje en zegt te bidden voor zijn herstel en hoopt dat hij de kracht zal vinden om beter te worden. De broer van Van Iperen, Joey, zegt dat Donny een vechter is en wil iedereen bedanken die blijk van medeleven heeft gedeeld.

Aanstaande zaterdag speelt zijn club weer een wedstrijd, dan tegen FC Balti. De opbrengsten uit de kaartverkoop daarvan zullen worden uitgekeerd aan de familie van Van Iperen. Ook Nederlandse fans kunnen kaarten kopen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.