Terug

Volg Hart van Nederland

Vierdaagseheld Bert (86) heeft 71ste kruisje binnen

Sport

20 juli 2018, 16:28

Het is Bert van der Lans gelukt. Hij heeft voor de 71ste keer de Nijmeegse Vierdaagse uitgelopen. Bij de finish werd de doorzetter opgewacht door familie. De 86-jarige Van der Lans liep tot dit jaar altijd heel makkelijk 30 kilometer per dag. Dit jaar ging het veel moeizamer, omdat hij ziek was geworden. Donderdag kostte het wandelen hem zoveel moeite dat veel mensen vreesden dat de veteraan de Vierdaagse niet zou uitlopen. "Ik ben blij dat ik er ben", verzuchtte hij zelf ook bij de finish in Nijmegen. Of hij volgend jaar weer start kon hij niet zeggen. Lees ook: Bert heeft het gehaald: 'Dag 3 van de Vierdaagse op karakter!' De ouwe rot kreeg pas een paar weken geleden groen licht van zijn dokter om mee te lopen. Hij had last van nierstenen en hielspoor. Dat hield hem echter niet tegen.

Lees hier alles over de Nijmeegse Vierdaagse

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.