Terug

Volg Hart van Nederland

Zwaar gehavende Rico Verhoeven wordt weer herkend door telefoon

Zwaar gehavende Rico Verhoeven wordt weer herkend door telefoon

Sport

25 okt 2021, 10:50

De telefoon van wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven weet weer wie hij is. Verhoeven werd tijdens het verdedigen van zijn wereldtitel kickboksen in het zwaargewicht zaterdag stevig geraakt door opponent Jamal Ben Saddik, met een grote wond rond zijn linkeroog tot gevolg. Zijn gezicht was zo gehavend dat de gezichtsherkenning op zijn telefoon dacht met een onbekende te maken te hebben.

(Tekst gaat verder onder video)

Dj Wietze de Jager vroeg Verhoeve tijdens de 538 Ochtendshow of zijn telefoon inmiddels weer ontgrendelt bij de aanblik van zijn aangezicht, en ja, dat gaat amper twee dagen na de titanenstrijd weer gladjes. Hij was blij te constateren dat gezichtsherkenning zowaar werkt. "Dat is fijn want dan weet je dat het wel een echt werkend systeem is, natuurlijk."

'Gas geven!'

Toen hij zaterdag tijdens het gevecht merkte dat hij hevig bloedde dacht hij maar één ding: "gas geven!". "Want dan weet je niet hoe lang het nog gaat duren, de scheidsrechter kan het gewoon stoppen en de dokter inschakelen en die kan zeggen: 'het is afgelopen'", legt de wereldkampioen uit. "Dus dan is het gewoon gas geven en kijken waar het schip strandt."

Verhoeven is al sinds 2014 onafgebroken wereldkampioen. Hij heeft zich voorgenomen minimaal 10 jaar aan de top te blijven. 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.