Terug

Volg Hart van Nederland

Feest voor Oranje of Frankrijk vanavond? Dit land wint volgens wedkantoren

Feest voor Oranje of Frankrijk vanavond? Dit land wint volgens wedkantoren

EK

21 juni 2024, 15:12

Alsof het EK niet al opwindend genoeg is, maken sommige mensen het nog wat spannender: zij zetten geld in op wedstrijden. De wedkantoren waar je op sport kunt gokken, bepalen - op basis van hun data - wie de grootste kans maakt om te winnen. Wie is bij de wedstrijd Nederland-Frankrijk favoriet? Hart van Nederland vertelt het je.

Vrijdagavond speelt Oranje de tweede groepswedstrijd op het EK in Duitsland. Het Nederlands elftal treft de lastigste ploeg in de poule: Frankrijk. Nederland won zondag met 2-1 van Polen en Frankrijk was een dag later met 1-0 te sterk voor Oostenrijk. Daarmee staan beide ploegen op drie punten. Wie deze wedstrijd wint, is dus verzekerd van een plek bij de laatste zestien landen.

Wie maakt volgens de bookmakers de beste kans? Over zijn de Fransen vanavond licht favoriet. Maar een overwinning voor Nederland of gelijkspel maken ook een goede kans. Bekijk hieronder hoe wedkantoren de winkansen voor Oranje inschatten:

Een overzicht van de odds bij verschillende wedkantoren uit binnen- en buitenland:

  • TOTO - Nederland wint: 3,45 x je inzet – Gelijkspel: 3,30 x je inzet – Frankrijk wint: 2,34 x je inzet

  • Unibet - Nederland wint: 3,45 x je inzet – Gelijkspel: 3,30 x je inzet – Frankrijk wint: 2,32 x je inzet

  • BetCity - Nederland wint: 3,30 x je inzet - Gelijkspel: 3,30 x je inzet – Frankrijk wint: 2,28 x je inzet

  • Bet365 - Nederland wint: 3,30 x je inzet - Gelijkspel: 3,20 x je inzet - Frankrijk wint: 2,30 x je inzet

  • Circus - Nederland wint: 3,60 x je inzet - Gelijkspel: 3,30 x je inzet - Frankrijk wint: 2,23 x je inzet

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.