Terug

Volg Hart van Nederland

Drukker op de weg dan normaal door Oranje-wedstrijd

EK

2 juli 2024, 17:51

Het is dinsdag rond 17.30 uur drukker op de weg dan normaal rond dat tijdstip. Dat heeft alles te maken met de wedstrijd die het Nederlands elftal om 18.00 uur speelt op het EK, meldt de ANWB.

Een woordvoerder van de ANWB zei dinsdag rond 16.30 uur dat mensen wat eerder de weg opgingen om de wedstrijd niet te missen. Rond dat tijdstip stond er 611 kilometer file in Nederland.

Meer dan 1,5 uur vertraging

Een uur later is dat op gelopen tot ruim 800 kilometer. "Zoals verwacht een drukke en vroege avondspits. Vooral druk in de Randstad en in het zuiden", meldt de ANWB op X. Op de A12 is sprake van meer dan anderhalf uur vertraging, op de A4 bedraagt die meer dan een uur.

Om 18.00 uur trapt Oranje af tegen Roemenië met als inzet een plek in de kwartfinale.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.