Terug

Volg Hart van Nederland

Duitse politie helpt Oranjefan uit de brand, gestolen EK-kaartje op nippertje terug

Duitse politie helpt Oranjefan uit de brand, gestolen EK-kaartje op nippertje terug

EK

23 juni 2024, 20:34

Een Oranjefan zag in Leipzig bijna zijn droom om het Nederlands Elftal tegen Frankrijk te zien spelen in rook opgaan. Zijn telefoon, met het toegangskaartje voor de EK-wedstrijd, werd gestolen. Dankzij snel ingrijpen van de Duitse politie kwam het net op tijd goed.

De 53-jarige Oranjesupporter had zijn telefoon op een bankje bij station Leipzig laten liggen, meldt VI.nl. De Duitse politie werd ingelicht en bekeek camerabeelden. Daarop zagen ze dat iemand de telefoon meenam. De dochter van de Nederlandse voetbalfan wist vervolgens de telefoon te traceren, honderd kilometer verderop.

De politie bedacht zich geen moment en arresteerde de man met de telefoon. Vervolgens stuurden ze de telefoon ook nog eens met spoed terug naar Leipzig, per trein. En zo kon de Oranjesupporter toch nog de wedstrijd tegen Frankrijk zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.