Terug

Volg Hart van Nederland

Memphis Depay schrijft boodschap op veelbesproken zweetband: 'Who cares'

EK

16 juni 2024, 21:11

Memphis Depay heeft zijn gouden stift erbij gepakt om zijn zweetband van een nieuwe boodschap te voorzien. Dat was te zien tijdens de eerste groepswedstrijd tegen Polen. Op de achterkant van het hoofdaccessoire staat nu 'who cares' geschreven.

Depay, die bij Oranje met rugnummer 10 speelt, droeg de zweetband voor het eerst tijdens de oefenwedstrijd tegen Canada in De Kuip (4-0). Bondscoach Ronald Koeman was kort voor de wedstrijd verrast door deze actie en was daar niet zo blij mee. Hij sprak er kort met Depay over en beschouwde de zaak daarmee als afgedaan.

Zaterdag personaliseerde Depay zijn haarband al met het nummer 10 in gouden cijfers. Zondag was het haaritem voorzien van de boodschap 'who cares', een duidelijke verwijzing naar de kritiek die op de haarband volgde.

Haarband populair

Bij de NOS zei hij de ophef erover niet te begrijpen. "Het helpt wel met zweet", reageerde de voetballer. "Daarom heet het ook een zweetband. Het staat me mooi, mijn vriendin vindt het mooi staan bij me. Een nieuwe look. Who cares, ik voel me er goed bij."

De witte zweetband is ondertussen in Nederland behoorlijk populair geworden. Een rondvraag bij winkels toonde aan dat de verkoop van de band deze week flink is gestegen.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.