Terug

Volg Hart van Nederland

Premier Schoof heeft kaartjes EK-finale al gekocht: 'Overtuigd dat ze winnen'

EK

10 juli 2024, 18:50

Premier Dick Schoof rekent op een overwinning voor het Nederlands elftal in de halve finale tegen Engeland. "Ik heb de kaartjes voor zondag geboekt", zegt hij in Washington over de finale die wacht als Oranje de Engelsen verslaat.

"Natuurlijk ben ik ervan overtuigd dat de Nederlanders gaan winnen", verzekert Schoof op de NAVO-top in de Amerikaanse hoofdstad. Maar hij weet ook wel zeker dat de Britse premier Keir Starmer even optimistisch is over de kansen van de Engelse ploeg.

Schoof hoopte eerder samen met zijn Britse collega de wedstrijd te kunnen kijken, maar dat wordt moeilijk. Op de NAVO-top volgen de vergaderingen en ontmoetingen elkaar op, "en officiële vergaderingen hebben voorrang boven een voetbalwedstrijd".

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.