Terug

Volg Hart van Nederland

Vader van Oranjespeler Stefan de Vrij straalt van trots op Vaderdag: 'Hier droom je als ouder van'

EK

16 juni 2024, 19:54

Naast dat het zondag de allereerste kwalificatiewedstrijd werd gespeeld, was het ook Vaderdag. Familieleden van de Oranjespelers reisden mee naar Hamburg, waaronder de vader van verdediger Stefan de Vrij. Stefan stond vandaag op het veld en zijn vader is apetrots.

Voorafgaand aan de wedstrijd had vader Jan de Vrij één grote wens. "Sowieso in de basis en een overwinning, dan is het een geweldige Vaderdag", vertelde hij tegen Hart van Nederland.

"Hij is een introverte jongen. Rustig en heel slim. Hij is een voorbeeld van hoe je met een goed karakter heel ver kan komen", zegt hij over zijn zoon. "Het niveau dat hij nu heeft behaald, daar droom je als ouder alleen maar van."

Eerste overwinning binnen

Het Nederlands elftal speelde zondagmiddag in Hamburg de eerste groepswedstrijd op het toernooi tegen Polen. Nederland won de wedstrijd met 1-2. De volgende wedstrijd is aanstaande vrijdag om 21.00 uur tegen Frankrijk.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.