Terug

Volg Hart van Nederland

Vroege strafschop brengt Engeland naast Oranje

EK

10 juli 2024, 21:18

De blijdschap na het eerste doelpunt van Oranje was van korte duur. In de achttiende minuut viel de 1-1 na een strafschop.

De Nederlandse fans in de fanzone in het Westfalenpark in Dortmund vielen even stil bij de Engelse gelijkmaker van spits Harry Kane. Kort na de goal klonk er vooral onbegrip over de strafschop die aan de Engelsen werd gegeven. Veel Oranjesupporters zijn ervan overtuigd dat verdediger Denzel Dumfries geen overtreding maakte.

De aanwezige Engelse fans juichten uitzinnig na de 1-1. Bij de vroege 1-0 voor Nederland van Xavi Simons gingen de duizenden Nederlandse supporters uit hun dak en gingen bier en fakkels de lucht in.

Hart van Nederland/ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.