Terug

Volg Hart van Nederland

Van links naar rechts! Koningspaar host erop los in het Olympisch dorp

Olympische Spelen

27 juli 2024, 16:34

De koninklijke familie heeft zaterdag een bezoek gebracht aan de Nederlandse sporters in het olympisch dorp in Parijs. Op een video die skateboarder Keet Oldenbeuving op haar Instagram plaatste is te zien dat het koningspaar er flink op los feest met de sporters. Er wordt wild op en neer gesprongen op het liedje Links Rechts van Snollebollekes.

Vrijdag was al te zien dat Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima samen met dochters Alexia en Amalia de Nederlandse sporters enthousiast toezwaaiden tijdens de officiële opening van de Spelen. De vorst is als erelid uitgenodigd door het Internationaal Olympisch Comité.

Het is ondertussen al een ware traditie voor het koningspaar om naar de Olympische Spelen te gaan. Alleen de vorige spelen in Tokyo sloegen ze over vanwege de coronapandemie. Naar de koninklijke familie is ook premier Schoof in Parijs.

Estavana Polman over topstart Olympische Spelen: 'Sta er weer na ellendige jaren'
5:41
Estavana Polman over topstart Olympische Spelen: 'Sta er weer na ellendige jaren'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.