Terug

Volg Hart van Nederland

Weer medaille voor roeiers: Ymkje Clevering en Veronique Meester pakken goud

Olympische Spelen

2 aug 2024, 11:46

Roeisters Ymkje Clevering en Veronique Meester zijn met groot vertoon van macht olympisch kampioen geworden in de tweezonder. Het Nederlandse duo hield op de roeibaan in Vaires-sur-Marne in de finale Roemenië en Australië ruim achter zich.

Het betekende al de derde gouden medaille voor de Nederlandse roeiploeg in Parijs. Eerder was Nederland de beste in de dubbelvier voor mannen en de vierzonder voor vrouwen.

TeamNL heeft buiten de roeibaan nog geen gouden plak veroverd op de Spelen in Parijs. Alleen bij het zwemmen werd twee keer brons gepakt.

Zaterdag is de laatste dag van het olympische roeitoernooi.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.