Terug

Volg Hart van Nederland

Twente-voetballer in tranen tijdens minuut stilte voor overleden schoonvader Johan Neeskens

Twente-voetballer in tranen tijdens minuut stilte voor overleden schoonvader Johan Neeskens

Sporters

Gisteren, 21:24

Ricky van Wolfswinkel, de schoonzoon van de recent overleden oud-voetballer Johan Neeskens, hield het niet droog tijdens de minuut stilte die voor aanvang van de wedstrijd RKC- FC Twente werd gehouden voor de overleden Neeskens.

Voormalig voetballer en trainer Johan Neeskens overleed vorige week zondag op 73-jarige leeftijd. De dagen daaraan voorafgaand was Neeskens in Algerije actief voor het KNVB WorldCoaches-programma, waar hij onwel werd. Ondanks medische hulp kon zijn leven niet worden gered.

Van Wolfswinkel had eerder al een eerbetoon gebracht aan zijn schoonvader op Instagram.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.