Terug

Volg Hart van Nederland

Aanvaller Memphis Depay gaat voor Braziliaans avontuur

Voetbal

10 sep 2024, 07:58

Memphis Depay heeft zijn handtekening gezet onder een contract bij Corinthians. Dat meldt de Braziliaanse club op de website. De 30-jarige aanvaller zat zonder club, maar ligt nu tot 31 december 2026 vast bij Corinthians.

Depay was hard op weg topscorer aller tijden te worden van Oranje, maar speelde een matig EK. Bondscoach Ronald Koeman nam de clubloze speler niet op in zijn selectie voor de duels uit de Nations League met Bosnië en Herzegovina (5-2) en Duitsland (dinsdagavond).

Zaterdag zat Depay bij het duel met Bosnië als toeschouwer op de tribune in Eindhoven, waar hij zijn loopbaan begon bij PSV. Atlético Madrid was zijn laatste club. Daar vertrok hij afgelopen zomer transfervrij.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.