Terug

Volg Hart van Nederland

Zoon van Feyenoord-icoon Jon Dahl Tomasson krijgt contract bij club

Zoon van Feyenoord-icoon Jon Dahl Tomasson krijgt contract bij club

Voetbal

24 juni 2024, 22:18

Feyenoord heeft maandag de 16-jarige Luca Dahl Tomasson vastgelegd voor zijn jeugdopleiding. De zoon van voormalig Feyenoord-spits Jon Dahl Tomasson heeft een contract getekend dat hem tot 2026 aan de Rotterdamse club bindt.

Luca, die overkomt van Blackburn Rovers, zal aansluiten bij Feyenoord Onder 17. De aanvallende middenvelder kijkt uit naar zijn tijd bij de in zijn ogen 'speciale club'. "Als kleine jongen kwam ik regelmatig in De Kuip om naar de wedstrijden van mijn vader te kijken. Dat ik nu in zijn voetsporen kan treden maakt het voor mij extra bijzonder," aldus Luca.

Luca Dahl Tomasson is geen onbekende in het Nederlandse voetbal. Voor zijn tijd bij Blackburn Rovers speelde hij in de jeugd van Excelsior Rotterdam. Bij Feyenoord zal hij onder leiding komen te staan van trainer Erik van der Ven.

Naast Tomasson voetbalt bij Feyenoord in de jeugdopleiding nog een andere zoon van een club-icoon, namelijk Shaqueel van Persie, de zoon van Robin van Persie. Ook Rayan Boulahrouz, het neefje van oud-Feyenoorder Khalid Boulahrouz, is bij de jeugd van Feyenoord te vinden.

Wil jij Hart van Nederland op het startscherm van je telefoon?

Ben jij fan van de website van Hart van Nederland en wil je die standaard op het startscherm van je telefoon? Dat kan! Op deze manier download je Hart van Nederland op iOS of Android en heb je altijd een icoontje op je startscherm staan, net als andere nieuwsapps.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.