Terug

Volg Hart van Nederland

Storing KPN weer voorbij, geen last meer van problemen bij bellen

Tech Nieuws

28 aug 2024, 10:46

De storing bij telecombedrijf KPN is voorbij. Klanten konden woensdag een deel van de ochtend problemen ondervinden met telefoneren. Als ze het een tweede keer probeerden, werkte het volgens KPN vaak wel. Het bedrijf zegt het euvel aangepakt te hebben, waardoor de problemen zouden moeten zijn opgelost.

Op de website Allestoringen.nl waren woensdagochtend in korte tijd duizenden meldingen binnengekomen van mensen die zeiden problemen te ervaren. Rond 10.30 uur was de storing weer voorbij.

Op X lieten meerdere mensen weten problemen te ervaren:

Wat precies de oorzaak is, heeft KPN nog niet kunnen achterhalen. Volgens een woordvoerder hadden de problemen bij KPN waarschijnlijk niets te maken met storingen die woensdag bij andere organisaties zijn gemeld.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.