Terug

Volg Hart van Nederland

Pakketjes PostNL niet te volgen door storing, klachten stromen binnen

Pakketjes PostNL niet te volgen door storing, klachten stromen binnen

Tech-nieuws

25 sep 2024, 14:14

Mensen die een pakketje verwachten van PostNL, kunnen momenteel niet zien waar die is. Een woordvoerster van PostNL meldt dat er een storing is, waardoor de track-and-tracecode het niet doet.

In de app van PostNL laat het bezorgbedrijf weten dat pakketten nu niet gevolgd kunnen worden door de storing. Wat er precies aan de hand is en hoe groot de storing is, weet een woordvoerster niet.

Via de website allestoringen.nl zijn meer dan duizend meldingen binnengekomen sinds ongeveer 10.00 uur.

André Meure is pakketbezorger bij PostNL. Hij vertelt over een incident met een oudere dame dat hij heeft meegemaakt toen hij aan het werk was:

Pakketbezorger bezorgt niet alleen, maar let ook op ouderen
2:17
Pakketbezorger bezorgt niet alleen, maar let ook op ouderen

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.