Terug

Volg Hart van Nederland

Storingen langzaam opgelost: Eindhoven hervat processen en veiligheidsregio's starten weer op

Tech Nieuws

28 aug 2024, 15:47

De eerste veiligheidsregio's melden dat de storing met het communicatiesysteem voor hulpdiensten voorbij is. De veiligheidsregio Utrecht meldt bijvoorbeeld dat het probleem is verholpen. Eindhoven Airport meldt nog geen einde van de storing maar werkt er wel aan om het vliegverkeer te hervatten.

De processen voor het hervatten van het vliegverkeer worden op Eindhoven Airport worden weer opgestart maar dat bekent niet dat dat vluchten nu al vertrekken. Wanneer de eerste vliegtuigen weer vertrekken is nog niet bekend. Reizigers krijgen het advies om de site van de luchthaven in de gaten te houden voor actuele vluchtinformatie. Of de storing is opgelost is nog niet bekend.

Bij de de meeste veiligheidsregio is het euvel helemaal verholpen. "Alle systemen werken weer als gebruikelijk. Er hebben zich geen problemen voorgedaan tijdens het alarmeren en aansturen van de operationele eenheden binnen de Veiligheidsregio Utrecht", aldus de veiligheidsregio.

Ook de veiligheidsregio's Amsterdam-Amstelland, Noord- en Oost-Gelderland, Gelderland-Midden, Gelderland-Zuid, Rotterdam-Rijnmond, Zuid-Holland Zuid en Zuid-Limburg melden dat ze weer teruggaan naar hun gebruikelijke werkwijze.

Hart van Nederland/ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.