Volg Hart van Nederland

Feyenoord scoort nog eenmaal en verslaat Ajax met 0-4 in leeg stadion

Sport

27 sep 2023, 14:47

Feyenoord heeft de uitwedstrijd tegen Ajax uiteindelijk met 0-4 gewonnen. Santiago Giménez maakte woensdag het vierde doelpunt voor de landskampioen uit Rotterdam. De Mexicaan scoorde zo'n vier minuten nadat het zondag gestaakte duel was hervat.

De wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord werd zondag na 55 minuten gestaakt. De landskampioen uit Rotterdam leidde met 0-3 toen boze fans van de thuisploeg voor de tweede keer vuurwerk op het veld hadden gegooid.

Giménez (9e en 18e minuut) en Igor Paixao (37e minuut) scoorden zondag al in de hoofdstad. Ajax staat na de nederlaag op de veertiende plaats van de Eredivisie. Feyenoord klom naar de derde plaats, met 1 punt minder dan PSV en AZ, die een duel minder dan de Rotterdammers hebben gespeeld.

Bron: Hart van Nederland/ANP