Terug

Volg Hart van Nederland

Het EK is officieel afgetrapt: oranjestoet op weg naar Hamburg

EK

14 juni 2024, 19:52

Het is officieel: het EK is wat Nederland betreft begonnen. Hamburg kleurt vanaf vrijdag oranje nadat eerder op de dag duizenden oranjefans vanuit Hardenberg richting Duitsland zijn vertrokken. Tientallen voertuigen vol supporters kwamen op de oproep van de KNVB af om samen naar de Duitse speelstad te rijden en zo ontstond een lange stoet van fans die niets minder dan de Europese titel verwachten.

"Wij hebben ervoor gekozen om speciaal hiervoor een dagje eerder weg te gaan, dus vind het wel leuk", aldus een enthousiaste fan. En oud-oranjespeler Gerald Vanenburg moest er niet lang over nadenken om het startschot te geven voor de oranjestoet. "Ik vind het leuk om iets terug te doen voor de supporters." Oranjebus-eigenaar Henk van Beek vindt het prachtig dat Vanenburg het startschot geeft. "Vind het fantastisch dat 'ie dat doet."

Hart van Nederland reed vrijdag mee met de feestelijke stoet. Hoe dat eruitzag, zie je in de video hierboven.

Wil jij Hart van Nederland op het startscherm van je telefoon?

Ben jij fan van de website van Hart van Nederland en wil je die standaard op het startscherm van je telefoon? Dat kan! Op deze manier download je Hart van Nederland op iOS of Android en heb je altijd een icoontje op je startscherm staan, net als andere nieuwsapps.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.