Terug

Volg Hart van Nederland

NLZIET kampt met storing, voetbalfans missen aftrap Nederland-Polen

EK

16 juni 2024, 16:35

Het onlineplatform NLZIET kampte zondagmiddag, rond de aftrap van de EK-wedstrijd Nederland-Polen, met een kleine storing. Dat heeft een woordvoerder van NLZIET aan het ANP bevestigd. Het is onduidelijk hoeveel klanten werden gedupeerd. Op de website Allestoringen.nl kwamen tegen de 2000 klachten binnen.

"We hadden inderdaad een klein issue vlak voor de wedstrijd", meldt NLZIET. "Gelukkig zaten we met ons hele team klaar en konden we direct ingrijpen en konden onze gebruikers nog op tijd inloggen voor de wedstrijd."

Toch melden gebruikers op sociale media dat zij het begin van de wedstrijd misten. Volgens de woordvoerder van NLZIET verbreekt de dienst zondagmiddag "alle records in aantallen gebruikers tegelijkertijd".

Niet de eerste storing

Het is de tweede keer in korte tijd dat NLZIET kampt met een storing tijdens een belangrijke voetbalwedstrijd. Zaterdag 1 juni was er een storing tijdens de Champions League-wedstrijd tussen Real Madrid en Borussia Dortmund. De servers van NLZIET raakten toen overbelast.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.