Terug

Volg Hart van Nederland

Oranje speelt kwartfinale zaterdag tegen Turkije

EK

2 juli 2024, 22:55

Eindelijk weten we welke avond we vrij moeten houden om voor de tv of in de kroeg te gaan zitten: het Nederlands elftal speelt zaterdag om 21.00 uur tegen Turkije. De wedstrijd wordt gespeeld in Berlijn.

Het Turkse elftal had het nog tot de laatste seconden moeilijk, want Oostenrijk maakte bijna de 2-2. Maar met 2-1 gaat Turkije naar de kwartfinale en nemen ze het op tegen Oranje.

Het Nederlands elftal staat na zestien jaar weer in de kwartfinale van een EK. Oranje domineerde bijna de hele wedstrijd tegen Roemenië, maar ging zo slordig met de kansen om dat de spanning tot de 83e minuut aanhield. Invaller Donyell Malen maakte in de slotfase twee bevrijdende treffers (3-0).

ANP / Hart van Nederland

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.