Terug

Volg Hart van Nederland

Eindelijk! Verstappen wint weer eens (een sprintrace) in de Formule 1

Formule 1

Gisteren, 20:59

Max Verstappen heeft eindelijk weer iets gewonnen in de Formule 1. De drievoudige wereldkampioen van Red Bull won de sprintrace bij de Grote Prijs van de Verenigde Staten. Hij reed van start tot finish aan de leiding in de race over 100 kilometer op het circuit van Austin.

Verstappen liep door zijn triomf 2 punten uit op zijn grote rivaal Lando Norris. De coureur van McLaren liet zich in de voorlaatste ronde verrassen door Carlos Sainz van Ferrari en gaf zo zijn tweede plek nog weg. Het verschil tussen Verstappen en Norris in het wereldkampioenschap is nu 54 punten.

De Nederlander was toe aan een succesje. Hij had sinds zijn zege in de sprintrace in de Grote Prijs van Oostenrijk op 29 juni niet meer gewonnen.

Max Verstappen is niet zomaar een sporter, hij is topfit! Dat zie je in bovenstaande video.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.