Terug

Volg Hart van Nederland

Roeier Simon van Dorp pakt brons en bezorgt roeiploeg achtste plak

Olympische Spelen

3 aug 2024, 11:35

Roeier Simon van Dorp is op de Olympische Spelen van Parijs derde geworden in de skiff. De 27 jaar oude Amsterdammer moest op de olympische roeibaan in Vaires-sur-Marne alleen Duitser Oliver Zeidler en Yauheni Zalaty voor zich dulden.

Het regent medailles bij de Nederlandse roeiers. Dankzij de bronzen plak van Simon staat de teller bij onze roeiploeg op acht medailles. Zo won Karolien Florijn eerder op de zaterdagochtend een gouden medaille en roeide de Holland Acht naar zilver.

Hart van Nederland/ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.