Terug

Volg Hart van Nederland

Warm 'bem-vindo' voor Depay in Brazilië: tientallen fans wachten hem op

Warm 'bem-vindo' voor Depay in Brazilië: tientallen fans wachten hem op

Sporters

11 sep 2024, 16:40

'Onze' Memphis Depay is dinsdagnacht met warme groeten verwelkomd op het vliegveld in São Paulo. Tientallen fans hebben hem opgewacht met een spandoek beklad met 'bem-vido' (welkom in het Portugees, de taal die ze spreken in Brazilië).

Het nieuwe thuis voor Depay, bij de club Corinthians in Brazilië, weet maar al te goed wie hij is. Nadat hij op Instagram een verhaal heeft geplaatst met de tekst 'onderweg naar huis', zijn de eerste fanatiekelingen zich gaan verzamelen op het vliegveld. De een na de andere fan volgt.

Depay heeft, met karakteristieke zweetband en zonnebril, de fans begroet. Zijn nieuwe club staat in Brazilië wel bekend als de club met de meest fanatieke supporters. Op het gebied van voetbal doet de club het een stuk minder, momenteel bevindt ze zich op de zeventiende plek in de Braziliaanse competitie.

Bij afwezigheid van Memphis speelde Oranje gisteravond tegen Duitsland. Tijdens die wedstrijd debuteerde Jan Paul van Hecke:

Jan Paul van Hecke: 'Mijn vader zou zeker heel trots zijn geweest'
2:23
Jan Paul van Hecke: 'Mijn vader zou zeker heel trots zijn geweest'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.