Terug

Volg Hart van Nederland

Ernstig ziek jongetje belt met zijn held Bellingham dankzij Nederlandse voetballer

Sporters

Gisteren, 19:37

De voetballers van Jong Oranje, het Nederlands team voor spelers onder de 21 jaar, brachten een bezoek aan het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Ze troffen daar een ernstig ziek jongetje die enorm fan is van een bekende voetballer. Zijn idool is namelijk Jude Bellingham, de Engelse sterspeler van Real Madrid.

Bellingham speelt natuurlijk niet in Jong Oranje, maar Noah Ohio wel. Ohio, de spits van FC Utrecht, hoort dat het ernstig zieke jochie fan is van Bellingham en zegt dan: " Zal ik hem bellen?" De Nederlandse aanvaller kent Bellingham goed, ze zijn bevriend geraakt toen ze in het verleden samen voetbalden.

Ohio start een videogesprek en de Engelse wereldster neemt op! Er ontstaat een kort gesprekje. Bellingham vraagt of alles goed is met het jongetje en vraagt of hij een leuke dag heeft. Het jongetje is onder de indruk, maar stelt ook wedervragen en vraagt of het ook goed gaat met Bellingham. Ohio vertaalt het Engels voor het stralende knulletje.

Ook bondscoach Ronald Koeman voelde al eens de warmte van de Nederlandse voetballers. Dat zie je in bovenstaande video, waarin hij het heeft over zijn zieke vrouw.

Na een foto via de telefoon hangt Bellingham op. Het levert hem een handkus op van Ohio die hem bedankt voor het korte belletje.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.