Terug

Volg Hart van Nederland

Pak je agenda er maar bij: dit is wanneer, hoe laat en waar Oranje de achtste finale speelt

EK

26 juni 2024, 23:00

Eindelijk weten we welke avond we vrij moeten houden om voor de tv of in de kroeg te gaan zitten: het Nederlands elftal speelt dinsdag om 18.00 uur tegen Roemenië. De wedstrijd wordt gespeeld in München.

Roemenië is de nummer 1 van groep E, voor België en Slowakije. Net als Nederland haalden de Roemenen vier punten in de poulefase. Ze wonnen van Oekraïne, verloren van de Belgen en speelden gelijk tegen Slowakije.

Nederland werd, na de nederlaag tegen Oostenrijk van dinsdag, derde in groep D. Eerder won Oranje van Polen en speelde gelijk tegen Frankrijk.

Pikant detail, als Nederland wint spelen ze de kwartfinale tegen.....Oostenrijk!

Oranjemars door Berlijn
1:23
Oranjemars door Berlijn

Hart van Nederland/ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.